Fiecare lucru făcut de mână poartă în el, pentru totdeauna, o fărâmă din sufletul celei care l-a lucrat și un crâmpei din istoria lumii.

Bucuria de a deveni bunică, gândul la fiul care a luat viața în piept prin alte țări, amintirea unei vacanțe la munte.

Odată cu firele, se prinde în împletitură și istoria momentului – venirea pe lume a Charlottei de Cambridge, prima prințesă moștenitoare a familiei regale britanice, jocul dramatic al Simonei Halep cu Serena Williams, la US Open, o descoperire revoluționară sau sfârșitul unui conflict.

Poate și de aceea, lucrurile tricotate și croșetate manual par însuflețite.

Mă numesc Tatiana Dabija și, prin acest magazin, vreau să vă ofer și vouă bucuria pe care am simțit-o eu atunci când am pășit pe tărâmul lucrurilor tricotate și croșetate manual. Cred în ceea ce fac, iar brandul The Wool Teller a apărut din această pasiune pe care mi-am descoperit-o acum câțiva ani și care mi-a schimbat viața.

Am trăit și am dormit cam doi ani cu gândul la un magazin de articole tricotate și croșetate manual, lucrând mereu, căutând febril modele speciale și petrecând ore prin magazinele de sculuri, până într-o zi, când i-am împărtășit visul meu prietenei mele din liceu, Claudia Hagiu. S-a molipsit pe loc și, împreună, suntem Tricoteria Style SRL, firmă înregistrată în 2016.

În acest magazin veți găsi exclusiv articole lucrate manual, din fire de calitate superioară, creații originale, dar și inspirate după modele din diverse reviste, dar adaptate pentru The Wool Teller. În completarea a ceea ce găsiți în vitrina noastră, executăm lucrări la comandă. Și, pentru că vrem să vă cunoaștem și să puteți vedea în realitate produsele noastre, vă așteptăm la târgurile de profil. Va fi ușor să aflați unde ne puteți găsi standurile: înscrieți-vă la newsletter și veți primi toate știrile despre activitățile noastre.

Ne găsiți și pe FacebookPinterest și Instagram.

Cumpărături plăcute!