Livrare

Produsele The Wool Teller se comanda exclusiv online și sunt livrate exclusiv prin firme de curierat rapid. Contravaloarea transportului nu este inclusă în preţul produselor afișat pe site și poate varia în jurul valorii de 12 lei, în funcție de greutatea coletului și de localitatea de destinație.

După plasarea comenzii, dacă produsul se află pe stoc, va fi livrat în termen de cel puțin trei zile lucrătoare, cel mult în trei săptămâni. Pentru situații speciale, clientul poate contacta The Wool Teller pentru a amâna termenul de livrare sau a stabili împreună diverse detalii.

Dacă observați că produsul din colet nu este însoțit de factură, vă rugăm să ne contactați pe e-mail. Pentru orice informații sau detalii, așteptăm mesajele dumneavoastră.

Plata produselor se poate face în contul firmei la momentul lansării comenzii, caz în care trebuie să ne trimiteți pe e-mail dovada de plată, sau la livrarea produsului.

În cazul în care produsul comandat nu vă satisface, puteți returna articolul respectiv în termen de cel mult 30 de zile calendaristice cu orice firmă de curierat rapid, urmând ca The Wool Teller să suporte contravaloarea transportului și să vă returneze contravaloarea produsului într-un cont bancar precizat de dumneavoastră.

Detalii suplimentare găsiți la rubrica Întrebări frecvente.

Retur

Pentru a returna un produs, trebuie să vă asigurați mai întâi că acesta se află în bună stare, așa cum l-ați primit de la The Wool Teller. Faceți o copie a facturii, puneți-o alături de produs, ambalați coletul și chemați o firmă de curierat rapid. Produsele pot fi returnate în cel mult 30 de zile lucrătoare de la primirea coletului, timp în care nu le puteți purta.

The Wool Teller are dreptul de a refuza returnarea unui produs dacă acesta prezintă urme de purtare, dacă este degradat în orice fel și dacă a fost expediat de client după expirarea termenului de 30 de zile lucrătoare de la primirea coletului.

Contravaloarea transportului o vom suporta noi și veți primi contravaloarea produsului într-un cont bancar precizat de dumneavoastră.

Detalii suplimentare găsiți la rubrica Întrebări frecvente.

Pentru alte informații, ne puteți scrie oricând la adresa de e-mail contact@thewoolteller.ro.